ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES –  MAN

ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΔΧ

Η Εταιρεία μας έχει την έδρα της στην Πτολεμαΐδα όπου η συνεχής εξόρυξη λιγνίτη δημιουργεί μεγάλες ανάγκες στο χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών, στην αγορά και πώλησή φορτηγών όσο και στην συντήρηση και την επισκευή τους. Η Μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό, η μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, η υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν  εγγύηση για τον επαγγελματία αυτοκινητιστή καλύπτοντας όλες του τις ανάγκες.

Στην Cosmotruck θα βρείτε μία ευρεία γκάμα από ανταλλακτικά φορτηγών, γνήσιων & after market, καινούριων & μεταχειρισμένων, μάρκας Mercedes Benz & MAN σε διαρκή παρακαταθήκη, αλλά και κατόπιν παραγγελίας για οποιαδήποτε άλλη μάρκα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, χάρη στην οργανωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση που προσφέρει η Cosmotruck και το προσωπικό της, οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται άμεσα και γρήγορα, είτε βρίσκεστε στην περιοχή μας, είτε στην υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με αυθημερόν αποστολή .

Στην Cosmotruck θα βρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε άμεσα και υπεύθυνα.

  • Αγορές & Πωλήσεις Φορτηγών –  Αγορές & Πωλήσεις Αδειών Φ.Δ.Χ.
  • Πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά φοτηγών, καινούργια & μεταχειρισμένα: από βίδα μέχρι σασμάν, καμπίνες, διαφορικά, άξονες κλπ.
  • Αξεσουάρ, εργαλεία, παρμπρίζ, πλαστικά μέρη, καθίσματα, ελαστικά, αμορτισέρ, ηλεκτρολογικά, είδη σούστας-εξάτμισης, λιπαντικά-ορυκτέλαια και ότι άλλο αφορά το φορτηγό.